Patarimai
Taškymasis
Kategorija:
Kulinarija
Kad kuo mažiau pritaškytumėte tešlos, pomidorų padažo, grietinės ir pan., maistui gaminti naudokite šiek tiek didesnius dubenis, puodus ir keptuves. Dangčiai irgi labai padeda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Aviena - Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Česnakiniai pipirai Universalūs prieskoniai Kadagio uogos Mairūnai Mėtos Peletrūnai Rozmarinai...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vaikinas ištisas valandas stovi ant tilto ir stebi meškeriotojus.
– Kodėl jūs pats nebandote meškerioti? – klausia jo praeivis.
– Neturėčiau kantrybės…