Patarimai
Tradicinis fondiu
Kategorija:
Kulinarija
Kai ruošiate „burginjon“ fondiu, aliejus neturėtų sudaryti daugiau dviejų trečdalių indo
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per prerijas šuoliuoja kaubojus ir pamato krūvą sidabro. Sustoja paimti ir pajunta prie smilkinio įremtą pistoletą. Kažkieno balsas liepia: “Nori paimti sidabrą - palik tokią pat krūvą mėšlo!” Kaubojus sutinka. Toliau nujojęs pamato krūvą aukso. Vėl tas pats reikalavimas. Dar kiek nujojęs pamato aukso, sidabro ir deimantų krūvą. Kaubojus nusprendžia: “Nagi pamėginsiu - gal pavyks.” Atsitupia, stengiasi, staiga girdi: “Džonai, Džonai, pabusk, tu apsiteršei!”