Patarimai
„Vėsinantis” patarimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei ruošiate sultis, kurias ketinate pasiimti su savimi, vietoj vandens galite įdėti ledo gabalėlių. Jie ištirpsta butelyje ir, atėjus laikui gerti sultis, šios būna šaltos bei skanios. Be to, dėl šių ledo gabalėlių sultys krepšyje išlieka vėsios.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitinka du “vyriški pasididžiavimai” pirtyje:
- Sveikas, kaip gyvenimėlis?
- Ačiū, normaliai - du kartus per savaitę. O kaip tau???
- Mano šeimininkas visai “išnaglėjo”. Kiekvieną dieną kelkis ir dirbk!
- Nesikelti bandei?
- Bandžiau… Vos nesuvalgė!!!