Patarimai
Žuvies paruošimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žydas ateina pas rabiną:
- Rebe, ką man daryti - sūnus apsikrikštijo!
- Ateik rytoj, o aš pasitarsiu su Dievu.
Ateina žydas kitą dieną.
- Rebe, ką sakė Dievas?
- Sakė - aiškinkitės patys, pats tokią problemą turiu.