Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Krištolą ir porcelianą plaukite tik šaltame vandenyje
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę
Kaip marinuoti mėsą
Kepsninės paslaptys
Žvilgantys įrankiai ir puodai
Kaip prižiūrėti keramikinę viryklę
Kaip marinuoti mėsą
Kepsninės paslaptys
Žvilgantys įrankiai ir puodai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos žievelė - Citrinios žievė yra įvairesnė už patį vaisių: joje yra geltonojo dažo karotino – provitamino A, eterinių aliejų, kartumynų, vitaminų C, B, PP ir šiek tiek kitų....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Mergužėle, ar jus jau pakvietė kitam šokiui? – klausia Petriukas vienos panelės.
– Ne, dar nepakvietė, – išsišiepia mergužėlė.
– Tai palaikyk mano striukę, kol aš šoksiu, – paprašo Petriukas.