Receptai
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
height="140" alt="Nuotrauka" src="/receptai/images/uploads/chocosweets.jpg" width="198" align="right" border="0" name="patiekalai.lt" /> 225g. šokolado
2/3 stiklinės šokoladinio sviesto
4 kiaušinio tryniai
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1,5 valgomojo šaukšto tarkuotų apelsino žievelių
2 valgomieji šaukštai maltų riešutų
Veiksmai :
Ištirpinkite šokoladinį sviestą, įdėkite šokoladą ir ant silpnos ugnies turėtų ištirpti ir šokoladas. Viskam ištirpus viską sumaišykite ir leiskite ataušti.Atskirame inde suplakite trynius ir cukraus pudrą. Įberkite riešutus, tarkuotą apelsino žievelę. Sumaišykite viską su šokoladinio sviesto ir šokolado mase. Viską gerai sumaišius įdėkite indą į šaldytuvą. Kai viskas atauš “prancūziško” šaukšto pagalba išpjaukite iš gautos masės rutuliukus. Išvoliokite rutuliukus sutarkuotame šokolade.
Laikykite saldainius šaldytuve kol reiks patiekti į stalą.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):t.y., kiaušinį :)
ooo... tai ir valgysim žalią kaiušinį?! O.O
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi voverė medyje. Žiūri - ežys eina.
- Ežiukas, ežiukas, šiknoj pieštukas, - erzina voverė ežį.
Ežys nekreipia demesio.
- Ežiukas, ežiukas, šiknoj pieštukas. - nerimsta voverė.
- Voverė, voverė, šiknoj inkaras, - neištveria ežys.
- Tai kad visai neskamba, - juokiasi voverė.
- Bet užtat ištraukti sunkiau...