Receptai
Apelsinų skonio vyniotinis
Šalis: Švedija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu likerio(galima degtines arba brendio,bet tada dar imaisyti apelsinu sulciu,kad skonis jaustusi)Veiksmai :
Isplakti kiausinius ir cukru.Sumaisyti atskirame inde miltus su kepimo milteliais ir apelsino zievemis,supilti apelsino sultis,kiausiniu mase ir ismaisyti viska atsargiai. Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota 30>40cm skarda,paskirstyti tolygiai ir kepti apie5-7min.(turi graziai paruduot).Istraukus uzbarstyti truputi cukraus ant kepinio.Atskirti popieriu nuo kepinio ir uzdengus sarda palikti kepini atsalti. Idarui skirtus visus produktus sumaisyti ir pasildyti,kad viskas istirptu iki vientisos mases.Paskleisti ant atsalusio kepinio.Atsargiai suvynioti ir leisti atsalti saldytuve,kad ir saldymo kameroj.Tinka vartoti su :
Prie sekmadienio arbatos.Receptą atsiuntė: Birgita
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas5.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Medicinos seselė nustemba pamačiusi kaip iš daktaro kabineto lyg kulka išlekia vienuolė.
- Kas jai, gydytojau?
- Ai, nieko ypatinga. Tiesiog pasakiau, jog ji nėščia.
- Bet to negali buti!
- Gal ir negali. Bet žagsulį kaip ranka nuėmė…