Receptai
Bulviniai blynai kaimiškai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Bulvės 1.5 kg
Svogūnai 1 vnt
Kefyras 1 stiklinė
Kiaušiniai 2 vnt
Druska šaukštelis
Miltai 0.5 stiklinės
Soda šaukštelis
Aliejus
Veiksmai :
Bulvės nuskutamos ir kartu su svogūnu smulkiai sutarkuojamos, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir išmaišoma. Į vidurį pilamas kefyras ir į jį beriama soda - soda išplakama kefyre (nereikia sodos gesinti actu). Suberiami miltai ir viskas gerai išmaišoma. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus, pilti tešlą, kad apsemtų visą keptuvės dugną (kaip lietiniams tik storesnė). Kepant keptuvę būtina uždengti.
Tinka vartoti su :
Grietine arba spirgučių ir svogūnų padažu
Receptą atsiuntė: Danutė
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Visi bulviniai blynai man skanūs,visaokiom variacijom.Reiks pabandyti ir tokius
nieko cia idomaus mano zmona visada taip daro ir cia paprasciausi bulviniai blynai
skamba skaniai.bet atrodytu tikrai neskaniai.
labai idomus receptas reikes pameginti.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Šnekasi du studentai: -Klausyk, auginkim kiaulę kambary - mėsos bus, šašlykų, vėdarų... -Eik tu - mėšlas, smarvė, netvarka! -Nieko, ji pripras...