Receptai
Bulvių plokštainis su mėsa
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
10 bulvių300 g kiaulienos
stiklinė pieno
2 šaukštai miltų
2 kiaušiniai
2 svogūnai
pusė šaukštelio mairūno
druskos
Veiksmai :
Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, suberiami kapoti svogūnai, mairūnas, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais išteptoje skardoje sluoksniuojamos paruoštos bulvės ir apkepinta mėsa. Kepama orkaitėje 1-1,5 val.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Piena reikia pasildinti ir supilti i tyre. Tada plokstainis buna minsktesnis ir skanesnis.
Nesuprantu, kam cia pienas recepturoj, jai gamyboj, jis nera paminetas
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nemerkti į fondiu - Nemerkite į aliejų per daug maisto tuo pačiu metu, nes aliejus pradės putoti, gali persipilti per kraštus. Be to, staigiai sumažės aliejaus temperatūra; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Senas lingvistas dalijasi savo atradimu su draugu:
- Žinai, padarėme statistinį tyrimą ir nustatėme, kad dažniausiai vartojami lietuviški žodžiai yra “ir”, “na”, “kas”…
- Na, ir kas?