Receptai
Daržovių šaltiena
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
- 3 virtos morkos
- 3 rauginti (marinuoti) agurkai
- 1 stiklinė konservuotų žirnelių
- 1 stiklinė konservuotų kukurūzų
- 1 stiklinė raugintų grybų (galima pakeisti žuvimi)
- 1 ar 1,5 stiklinės daržovių sultinio
- 3 šaukštai želatinos
Veiksmai :
Daržovės sluoksniuojamos giliame inde arba specialioje formoje, perpilamos šiltame sultinyje ištirpinta želatina. Ant indo dugno galima dėti virtų putpelių kiaušinių. Šiai spalvingai šaltienai sustingus, ji išverčiama į lėkštę.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Na man ir nesiseka,tiek metu nevalgiau mesos,o dabar suzinojau kas is tiesu ta zelatina kuria deda i zele,nesijuokite is manes,kad nezinojau anksciau...
Zelatina yra ne vegetariskas patiekalas? O zelatina kaip nors susijusi su zele??? ;((((
Pakeiskite zelatina agaru ir bus 100% veganiska, ne tik vegetariska :)
Čia nėra vegetariškas patiekalas. Tikri vegetarai nevalgo nieko, kad pagaminta iš gyvūnų.
Perpejimas tikriems vegetarams:
zelatina nera vegetarinis ingredientas.
vegetarai atsisako TIK MESOS.
koks cia vegetariskas patiekalas? zelatina yra gyvulines kilmes produktas gaminamas is odos ir kaulu
labai skaniai atrodo, reikes isbandyti ButinI. ACIU
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Salotos iš šviežių kopūstų - Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja: Vaikai, ar žinote Basanavičių, Kudirką, Daukantą,… Neištvėrė Petriukas atsistojo ir sako mokytojai: o ar žinai kas yra Rembo zarembo? Mokytoja: Ne Petriukas: Tai ko su savo hebra gąsdini?