Receptai
Kiniška arbata
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 šaukštelis žaliosios arbatos1 puodelis vandens.
Veiksmai :
Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių. Šią arbatą kinai geria karštą, mažais gurkšneliais, be cukraus. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):na...tikrai skanu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mama sako Petriukui:
– Nueik į parduotuvę ir nupirk pieno.
Petriukas nueina, pardavėja įpila pieno ir klausia:
– O kur pinigai?
– Stiklainio apačioje.