Receptai
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
300 g lašišų filė
8 kininio kopūsto lapai
50 ml ryžių
¼ šaukštelio juodųjų pipirų
druska
8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai
Padažas:
250 ml balto vyno
1 pomidoras
100 ml grietinės
1 arbatinis šaukštelis rožinių pipirų
Veiksmai :
Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite kopūstų lapus su ant jų išdėliotais priedais į suktinukus. Sudėkite suktinukus į troškintuvą ar keptuvę, užpilkite 150 ml baltojo vyno ir virkite apie 10 minučių. Išimkite suktinukus iš troškintuvo ir padėkite šiltai. Į troškintuvą supilkite likusį vyną. Susmulkinkite pomidorą, supilkite vyną ir virinkite padažą tol, kol liks apie 100 ml. Gerai išplakite grietinę ir pagardinkite rožiniais pipirais. Lašišų suktinukus patiekite su šviežiomis salotomis ir šviežia duona.Tinka vartoti su :
Baltu vynuDabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvės salotose, mišrainėse - Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kieki...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ligoni, pabuskit! Laikas gerti migdomuosius.