Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Limoncello


Šalis: Italija
Sudėtingumo lygis:


Limoncello

Jums prireiks :

Degtinė              1 l
Cukrus               350 g
Citrinų žievelės    4-5 vnt



Veiksmai :

Į degtinę supilame tarkuotas citrinų žieveles ir cukrų. Viską išmaišome. Palaikyti ne mažiau kaip savaitę. Ryte ir vakare indą su gaminamu gėrimu pavartyti. Vartokite saikingai:)


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Perlina ( 2012-09-14 11:33:11 )
Speco yra tiksliausias limoncello receptas,tik galvoju per daug citrinu.Uztenka 8-10 didesniu.Nes zieveles ir kartuma priduoda.Ir dar butinai reikia laikyt saldyklije,o tada jau vaisint svecius. :)
Bambukas ( 2010-03-08 02:11:20 )
receptas nevykes, va kur specas rase toks ir turi but tikras limoncello receptas... O pagal sita kur parasyta, sudas gausis, netikras limoncello.
mazule ( 2009-12-19 19:04:06 )
puikus receptas tikiuosi galvos neskauda
emigrante ( 2009-09-14 13:59:28 )
na as zinau dar viena receptuka: paruosimo budas dvejopas. Supjaustai citrinas su zievelemis i trilitri stiklaini, taip, kad butu pilnas, pili kilograma cukraus, palaikai, kol issiskirs sultys, galima laikyti iki paros, veliau nepatariu, nes uzruginsit.Tada pilat spirita [arba kokybiskos degtines ]. Kitas budas, pradzia ta pati, bet i citrinas is karto pilat ta deganti skysti. Veliau menesi laikot tamsioje vietoje. Karts nuo karto pavartyti. Po to verdam sirupa arba naudojam gatava ir supilam i inda. Aisku reikia viska jau but nukosus. Vel uzdarom ir laikom, kol sugalvosite svetelius pavaisinti ir pasigirti savo namine paruostuke :) - beje pastabele, pati nevartoju alkocholio, bet paraugauti visai nieko, tik neperdauginkit. Gal gi lietuviai ismoks pagaliau vartoti ragauti, o ne smegenis bukinti....
specas ( 2009-07-01 13:34:44 )
absoliutus niekalas. degtinė netinka limoncellai, reikia 1litro spirito, apie 20 citrinų žievelių, laikyti mėnesi, po to išvirti sirupą (750 gr cukraus ir 1,5 litro vandens) atvėsusį supilti į spiritą su žievelėm, palaikyti dar savaitę, po to išimti žieveles, palaikyti dar savaitę ir kelis kartus gerai perkošti, išfiltruoti. Va tada turėsite tikrą, kokybišką, iltališką limonccelą. O Čia - vėjai
gufis ( 2009-04-05 12:20:41 )
viskas gaunas ciki
saulute ( 2009-02-18 19:23:11 )
ne nu krc kokie alkoholikai...
amanda ( 2009-02-17 20:10:24 )
nu tikrai geriasnio nebus
alkocholikas ( 2009-01-19 13:42:10 )
nu zjbs receptas
aras ( 2009-01-14 23:59:13 )
pataisyta. naudoti zieveles nuo 4-5 citrinu
Lina ( 2009-01-14 22:32:46 )
Kiek mazdaug citrinos zieveliu reiktu deti? Aciu
gaidys ( 2008-11-26 22:41:31 )
as gatavas
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Restorane. - Oficiante, atrodo, aš padauginau. Atneškite ką nors, padėsiančio išsiblaivyti. - Prašau. Jūsų sąskaita, pone.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą