Receptai
Limoncello
Šalis: Italija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Degtinė 1 l
Cukrus 350 g
Citrinų žievelės 4-5 vnt
Veiksmai :
Į degtinę supilame tarkuotas citrinų žieveles ir cukrų. Viską išmaišome. Palaikyti ne mažiau kaip savaitę. Ryte ir vakare indą su gaminamu gėrimu pavartyti. Vartokite saikingai:)
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Speco yra tiksliausias limoncello receptas,tik galvoju per daug citrinu.Uztenka 8-10 didesniu.Nes zieveles ir kartuma priduoda.Ir dar butinai reikia laikyt saldyklije,o tada jau vaisint svecius. :)
receptas nevykes, va kur specas rase toks ir turi but tikras limoncello receptas... O pagal sita kur parasyta, sudas gausis, netikras limoncello.
puikus receptas tikiuosi galvos neskauda
na as zinau dar viena receptuka: paruosimo budas dvejopas. Supjaustai citrinas su zievelemis i trilitri stiklaini, taip, kad butu pilnas, pili kilograma cukraus, palaikai, kol issiskirs sultys, galima laikyti iki paros, veliau nepatariu, nes uzruginsit.Tada pilat spirita [arba kokybiskos degtines ]. Kitas budas, pradzia ta pati, bet i citrinas is karto pilat ta deganti skysti. Veliau menesi laikot tamsioje vietoje. Karts nuo karto pavartyti. Po to verdam sirupa arba naudojam gatava ir supilam i inda. Aisku reikia viska jau but nukosus. Vel uzdarom ir laikom, kol sugalvosite svetelius pavaisinti ir pasigirti savo namine paruostuke :) - beje pastabele, pati nevartoju alkocholio, bet paraugauti visai nieko, tik neperdauginkit. Gal gi lietuviai ismoks pagaliau vartoti ragauti, o ne smegenis bukinti....
absoliutus niekalas. degtinė netinka limoncellai, reikia 1litro spirito, apie 20 citrinų žievelių, laikyti mėnesi, po to išvirti sirupą (750 gr cukraus ir 1,5 litro vandens) atvėsusį supilti į spiritą su žievelėm, palaikyti dar savaitę, po to išimti žieveles, palaikyti dar savaitę ir kelis kartus gerai perkošti, išfiltruoti. Va tada turėsite tikrą, kokybišką, iltališką limonccelą. O Čia - vėjai
viskas gaunas ciki
ne nu krc kokie alkoholikai...
nu tikrai geriasnio nebus
nu zjbs receptas
pataisyta. naudoti zieveles nuo 4-5 citrinu
Kiek mazdaug citrinos zieveliu reiktu deti? Aciu
as gatavas
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Širdies ir kraujagyslių susirgimai - Skirtingose pasaulio šalyse atliekant mokslinius tyrimus buvo nustatyta, kad linų sėmenyse esančios medžiagos sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. JAV gydytojo Jenkins atliktų klinikinių tyrimų metu buvo pastebėta, kad pacientams, k...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Restorane. - Oficiante, atrodo, aš padauginau. Atneškite ką nors, padėsiančio išsiblaivyti. - Prašau. Jūsų sąskaita, pone.