Receptai
Marinuotas avienos kepsnys
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg avienos,2 šaukštai kadagio uogų,
1 šaukštas acto,
šaukštas miltų,
druskos,
60 g riebalų,
stiklinė pieno.
Veiksmai :
Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, išrinkti uogas, apkepinti , pasūdyti, įdėti miltų, vėliau įpilti pieno ir toliau kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tolygiai pasiskirstys tešloje - Nuplautas razinas ir riešutus pabarstykite miltais - tolygiau pasiskirstys tešloje. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Profesorius filologijos studentui, niekaip nesugebančiam gauti įskaitos: - Na, tiek jau to, prieš savo valią aš jums pasirašysiu įskaitą, jeigu pasakysite, kokius du žodžius dažniausiai vartoja studentai. - Aš nežinau. - Visiškai teisingai! Duokit savo knygelę!