Receptai
Obuolių pyragas 4
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Kiaušiniai 4 vnt
Cukrus 1.5 stiklinės
Sviestas 200 g
Miltai 1.5-2 stiklinės
Veiksmai :
Kiaušinių trynius ir baltymus atskirti į atskirus indus. Į trynius pilti 1,5 stiklinės cukraus ir issukti. Supilti istirpinta sviesta. Baltymus issukti iki pieno baltumo. Į trynius pilti 1,5- 2 stiklines miltų. Ir issukti. Į masę išlėto kresti ir maisyti letai baltymus . Įmaisome supjaustytus obuolius (arba masę uzpilame ant obuolių nuluptų).
Tinka vartoti su :
Pienu, arbata. Galima užsipilti uogienės.
Receptą atsiuntė: simona
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):ummm...labai skanus pyragas..aciu..
man labai skanus pabanziau ir skanu neragavus tokiu receptu
kaip sitas
Kiek laiko kepti?
Kiek laiko reiketu kepti?
Aš kepu panašų pyragą. Tik skoniui paįvairinti užpilu slyvų uogiene "šokolade". Dabar slyvų metas. Virkite slyvas 2,5kg 1kg cukraus 1 val. Po to 10min.pavirkite su 200 gr kakavos miltaliais ir įberkite vanilinio cukraus. Šis užpilas tiks ne tik prie minėto pyrago, bet ir su ledais, prie lynų ir kt.
pyragas nerealiai skanus, kuo toliau tuo labiau isitikinu kad kas paprasciausia tas ir skaniausia :)
o jis turejo kepant issikelt?;DD
vakar kepiau ir likau labai patenkinta :)) skanu,nesunku,ir pigu.
Labai skanus pyragas. Tikrai dar ne kartą kepsiu:)
airijoj tokiu pyragu nerandu .. o kai pats ishsikepiau tai apsivalgiau.. su ledais..mmmm..aciu uz recepta..
Pyragas tikrai labai skanus. ji gamindama siek tiek pridejau ir fantazijos. ipyliau 1/3 puodelio pieno, o baltymus plakiau tol, kol jie neiskrenta is apversto indo. kepiau 180 laipsniu temperaturoj apie 45min. gal tik kiek saldokas, taciau vistiek labai skanus. aciu uz recepta ;]
Pats skaniausias pyragas, is visu mano keptu! aciu, uz tikrai puiku recepta!
receptas puikus... nereikia jokiu kepimo milteliu juk baltymas plakamas atskirai duoda purumo... labai gardu kepu gal jau koki 5 karta siemet...
Nieko neatsitiks, jei įdėsi kepimo miltelių. Nors žinosi, kad valgysi žalio ir nereikės išmesti.
nu kad as nedejau ir gavosi lb skanu;p
tai milda, reikejo kepimo milteliu?
labai skanu!!! verta pabandyti...
o kaip del kepimo milteliu deti ar ne?
atrodo nesunju reikes pagaminti...
puiku!!!!!=)))))))))))
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
žuvies nevirkite - nevirkite žuvies ant kaitrios ugnies, nes taip išvirta žuvis bus kieta, o sultinys neskaidrus...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mikė Pūkuotukas šaukia:
– Knysliuk, gaudyk kirvį!
– Kvyyy...
– Kas taip gaudo..?