Receptai
Pakepintų česnakų tyrelė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.10 česnako galvučių2.2 šaukštai alyvų aliejaus
3.1/3 stiklinės vandens
Veiksmai :
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais išteptą skardą, užpilkite aliejumi ir vandeniu. Česnaką orkaitėje troškinkite maždaug 1 valandą arba tol, kol česnakais visiškai suminkštės, pasiėme aliejaus ir vandens, juos aplaistykite. Česnakus išimkite iš indo ir ataušinkite. Česnako galvutes suskaidykite skiltelėmis, kurias išlukštenkite ir suberkite į mažą dubenėlį. Šakute trinkite česnakus tol, kol gausite tyrelę. Užtepkite paskrudinto batono griežinėlius.Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Atspėk mįslę: "Žalias, bet žydras, kas?", - paklausė krokodilas Gena, švelniai glostydamas Kulverstuką...