Receptai
Plokštainis su malta mėsa
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 1 kg bulvių
- 2 kiaušiniai
- Druska
- Stiklinė pieno
- 1 kg maltos mėsos (kiaulienos)
- 1 svogūnas
- Pipirai
- (Jeigu patinka galima dėti vegetos)
Veiksmai :
1. Sutarkuoti bulves.
2. Įmušti du kiaušinius
3. Įdėti druskos.
4. Įpilti pieno
5. Pusę turinio sudėti į kepimo indą.
6. Paruoštą faršą su svogūnais ir piprais (Svogūnas turi būti smulkiai supjaustytas) uždėti ant bulvių .
7. Likusią tarkuotą bulvių masę sudėti ant maltos mėsos.
8. Kepti orkaitėje apie valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Tinka vartoti su :
Su grietine arba daržovėmis. Skanaus.
Receptą atsiuntė: Aušra
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):cia nebulviu plokstainis o mesos patiekalas.
gaminau. lb skanu
zinokit laba skanu tarkuojant burokine tarka bulves, pasaka :) dar mojonezo ant virsaus sluoksniuka plona galima uztepti :)
tarkuoti kaip kugeliui
o kiek jame kaloriju?skaniai pavalgyti puikumelis,o jei dar ir kaloriju mazai tai dar geriau :))
Kaip tarkuoti? Kaip cepelinams ar kugeliui? O gal burokine tarka, stambiai? Nuo to labai priklauso patiekalas. Laukiu info.
sis receptas mano jaunysteje vadinosi -raganos kepsnys
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis išliktų šviežia - Kad šviežia žuvis netektų dumblo kvapo, išplaukite ją stipriu, šaltu druskos tirpalu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skrenda girta varna po baliaus: -Kukū kukū, tfu, blet, kar kar...