Receptai
Šokoladinis kremas su bananais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500g varškės100g šokolado
200g grietinės
2 bananai, 1 citrina
5 šaukštai cukraus
2 kiaušinių tryniai
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Veiksmai :
Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol išsilydys.Į varškę dėti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išsukti. Į grietinę suberti vanilinį cukrų ir iki purumo išplakti.
Nuo citrinos nutarkuoti žievelę, išspausti sultis į varškę. Sudėti grietinę ir supilti šokoladą. Viską gerai išmaišyti.
Bananus nulupti, supjaustyti griežinėliais, pašlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų (kelis griežinėlius palikti papuošimui), ir sumaišyti su prieš tai paruošta mase.
Sudėjus į desertinius indelius, papuošti banano griežinėliais ir laikyti šaldytuve. Patiekiant uždėti mėtos šakelę.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padavėjau, mano sriuboje negyva musė! -Taip, pone, jas užmuša verdantis vanduo. -O ko jūs tikites už tokią kainą? Gyvos?