Receptai
Trapūs krepšeliai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Smėlinė tešla
Obuoliai
Kiaušiniai 2 vnt
Cukrus
Veiksmai :
Smėlinę tešlą atšildykite. Obuolius nulupkite, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenėlį. Ant obuolių užbarstykite cukraus. Smėlinę tešlą supjaustykite nelabai dideliais stačiakampiais. Į stačiakampių vidurį įdėkite po mažą kiekį obuolių . Stačiakampių kampus paimkite ir juos sukipdykite taip, kad gautumėte krepšelius. Po to krepšelius sudėkite į skardą. Į dubenėlį įmuškite kiaušinius ir juos suplakite šakute. Po to sausainius aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite orkaitėje 130 C temperatūroje.
P.S. Galima gaminti su desertine varške ar pan.
Receptą atsiuntė: Gerda
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o taj kaip reikia ta smeline tesla pasigaminti?
wtf ta smeline tesla reikejo paaiskint nevisi cia asai :)
o koks smelis tinka cia neparasyta
Dangiskai saknus ir trapus isejo... [ inlove ] su obuoliais.
Darau su teslos lakstais... Ziuresiu kas bus ;D
vik.. kepk tol, kol iskeps.
kodel niekas nerasot kiek laiko kepti??
llaabbbaaiii skanus receptas, tikrai verta ismeginti, tikrai skanus, ipac su desertine varske... niam niam
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pasiteisinimas policininkui: "Aš norėjau pabučiuoti pusnogę žmoną, o ji, kvailelė, nesuprato ir išbėgo į lauką... Kirvį paėmiau, kad vaikai nežaistų."