Receptai
Trapusis pyragas su apelsinais
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Reikės:
- 3 kiaušinių
- apelsinų (geriausia be sėklų)
- 250 g sviesto
- miltų
- 2 šaukštų cukraus
- 1 pakelio šokolado
- sodos (maža šaukštelį)
Veiksmai :
Ištirpinti sviestą norimoje formoje (atsparią karščiui, kurioje kepsite). Į puodą suplakti 3 kiaušinius, įberti cukraus 2-3 šaukštus. Įpilti į puodą (tą patį kuriame plakėme kiaušinius) ištirpintą sviestą . Tada įpilti sodos, tada gautą skystį sumaišyti su miltais (padaryti tešlą), kad tešla būtų kaip koldūnų. Tada tą tešlą perpjauti pusiau į 2 dalis, įdėti į šaldymo kamerą 2 valandom, palaukti kol sušals, ir tada tą tešlą sutarkuoti į formą, kurioje kepsite. Nulupti apelsinus. Kaip sutarkavote gali išdėstyti sluoksniuotai tarp tešlos. Suformavus apkepą dėti formą į orkaitę. Kepti 15-20 min, 220-250 laipsnių temperatūroje. Išėmus pyragą jį apibarstyti iš karto sutarkuotu šokoladu, kad šokoladas išsilydytų.. Skanaus!
Receptą atsiuntė: Olia
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas pavėlavo į traukinį. Bandė įšokti į pravažiuojantį. Negalima sakyti, kad jam nepavyko - truputis Petriuko nuvažiavo į Vilnių...