Receptai
Triufeliai iš šokolado
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
360 g juodojo šokolado,50 g stiprios juodos kavos,
125 g sviesto,
50 ml. grietinėlės (plaktos).
Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos,
50 ml. brendžio,
pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių.
Apvoliojimui: lydytas šokoladas arba kakavos milteliai,
tarkuotas šokoladas ar šokoladiniai „kirminukai”,
pakepintos ar nepakepintos kokoso drožlės.
Veiksmai :
Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui išimame ir formuojame graikinių riešutų dydžio rutuliukus. Juos apvoliojame kakavos milteliuose, kokoso drožlėse arba panardiname į išlydytą šokoladą. Išgriebtus iš šokolado triufelius dar apvoliojame šokolado drožlėse ar šokoladiniuose „kirminukuose” ir padedame ant grotelių, kad sustingtų.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):gal galite pasakyti, tai kokiu kiekiu vandens uzpilti kava??
Atrodytu skaniai reiks pabandyti
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tolygiai pasiskirstys tešloje - Nuplautas razinas ir riešutus pabarstykite miltais - tolygiau pasiskirstys tešloje. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išsimokslinimas - tai viskas, kas lieka po to, kai užsimiršta viskas, ko mus mokė.