Receptai
Trupininis varškės pyragas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešlai:
- Pakelis sviesto
- Šaukšto grietinės
- 1,5 stiklinės miltų
- Šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
- 400-500g varškės
- Stiklinė cukraus
- 2 kiaušiniai
- 3 šaukštai grietinės
- 1 pakelis Vanilinio pudingo
Veiksmai :
Sviestą išlydykite. Į kiek atvėsusį įmaišykite miltus, kepimo miltelius, grietine /30/">grietinę ir suminkykite tešlą. Padalykite ją į dvi dalis. Vieną dalį suvyniokite į maistinę plėvelę ją padėkite į šaldymo kamerą. Likusią tešlą išklokite į kepimo skardą (padaryti kraštus). Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi, plaktais kiaušiniais, grietine ir vaniliniu pudingu. Masę paskleiskite ant tešlos lakšto. Iš kameros išimtą tešlą sutrupinkite ir gautus trupinius tolygiai paskirstykite ant varškės sluoksnio. Kepkite 180ºC įkaitintoje orkaitėje apie 50 min., kol dailiai apskrus. Tiekdami pabarstykite cukraus pudra.
Tinka vartoti su :
Skaniausias šaltas. Puikiai tinka tiek prie kavos, tiek prie arbatos. Skanaus!
Receptą atsiuntė: Kleckas
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kepu dviguba prcija bet vyras su dukra sukapoja per ta pati vakara :) tikrai labai skanus ir paprastai pagaminamas, mano taip pat jau tapes firminiu :)
sotus,lenvai paruosiamas ir tikrai labai skanus :)
dieviškas, tik pudingas nebūtinas. tapo firminiu mano šeimos pyragu
as ir nesuprantu apie ta vanilini pudinga kas jis isviso neiskus receptas bet bandau kepti :)
o tas pokelis sviesto-gal galima tiksliau?
Labai skanus, tik kad man iškepė per 30min. 140laipsnių.
tikrai labai skanus pyragas,kepem ir su sokoladiniu pudingu taip pat labai skanus gavosi,paprastas greitas ir gardus,supjaustyti tai tikrai geriau salta. o pudingas reikalingas kiek supratau,kad jis varske geriau sutraukia ir sustingsta,tada labai gerai pjaustosi. paprasciausiai pudingo miltelius suberem i varske.
sveikučiai, malonėkit pašnibždėt jei kam nesunku, ar būtinas tas vanilinis pudingas? ar galima vietoj jo ką nors panaudot? dėkis=)
man irgi neaisku su vaniliniu pudingu. gal galit visada aiskiai ir tiksliai aprasyti, kad ir pradedantys suprastu. kiek to pudingo (vaniliino cukraus?) gramais yra tame pakelyje? pavyzdziui pas mane turimame pakelyja yra 170gr. itariu kazkaip, kad butu per daug tokio pakelio :)
mmm skanus
Dievisko skonio!
gerulis tikrai gavos tik man temperatura apie 190laipsniu ir laikas 1val 10 min kepimo.
labai skanus butinai pabandykite
kaip suprasti 1 pakelis vanilinio pudingo
geras sotus ir skanus
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skrenda du pingvinai. Vienas klausia kito:
- Klausyk, kaip tu įstengi skristi? Esi mažas, storas, beveik besparnis...
- Į save pažiūrėk, išsigimėli!