Receptai
Vaisiniai ledinukai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 100 ml šviežiai spaustų sulčių (tinka betkokios)
- 250 g cukraus pudros
- 1 šaukštas skystos gliukozės
- 0,5 šaukštelio citrinų rūgšties
- 8 nedideli ledinukų pagaliukai
Veiksmai :
Supilkite sultis, cukrų, gliukozę ir citrinų rūgštį į puodą storu dugnu. Kaitinkite sirupą iki 150○C temperatūros (ją tikrinkite cukraus termometru), nuolat maišydami. Kai bus pasiekta tinkama temperatūra, įdėkite puodą į kriauklę, pripildytą šalto vandens, kad mišinys nebevirtų. Riebalais ištepkite kepimo popierių, šaukštu semkite mišinį ir pilkite ant popieriaus. Į kiekvieną cukraus sirupo apskritimą nadelsdami įkiškite pagaliuką ir, kad tvirčiau laikytųsi, užlašinkite ant jo dar šiek tiek mišinio. Palikite ledinukus atvėsti ir sustingti.
Receptą atsiuntė: Giedrė
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):gal galit pasakyti kur yra pirkti to skystos gliukozes? is anksto aciu.
o is kur gauti gliukozes
visia skanu bet labai ilgai reikejo laukti
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja klausia Petriuko:
-Ar žinai kas tokie yra Valančius, Antanas Smetona..?
Petriukas:
-O ar žinote kas tokie yra Jonukas, Julius ir Tomas?
Mokytoja:
-Neeee....
Petriukas:
-Tai ko gasdinat su savo šaika...?