Receptai
Varškės ir braškių kremas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 250 g varškės
- 250 g braškių
- Keli šaukštai cukraus
- Pienas
Veiksmai :
Nuplautas braškes sutrink. Varškę taip pat pertrink. Dėk į vieną indą trintas braškes , varškę, suberk cukrų, supilk pieną ir gerai išmaišyk, kol masė pasidarys puri. Ir viskas, jau galima valgyti. Kremą galima išdėlioti į indus ir papuošti uogomis - bus dar skaniau. Skanaus!
Receptą atsiuntė: Kamilė
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):sis kremas geriause ant lietiniu arba miltiniu blynu patikekit
Butu gerai jai buti ir nuotraukas aisku o man atrodo ,kad skaniai gautusi nes yra saldu ir sveika ;DD
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Neužtenka žinoti savo kainą - reikia dar ir turėti paklausą.