Receptai
Grybų
Grybai grietinės padaže
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybai, troškinti su daržovėmis
Keptos bulvės su troškintals grybais
Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu
Paniruoti kepti grybai
Kepti džiovinti grybai
Grybų sklindžiai
Kepti švieži grybai
Kepti baravykai grietinės padaže
Grybai, kepti tešloje
Bulvių ir grybų sklindžiai
Omletas su grybais
Grybų omletas
Keptas grybų vyniotinis
Apkepta grybų košė
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Grybų pudingas
Kepti, įdaryti grybai
Grybai, įdaryti ryžiais
Grybai su kumpiu ir sūriu
Grybų įdaras su pomidorais
Grybai su kopūstais
Balandėliai su grybais
Grybų kišenėlės
Pyragėliai su grybais
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybų žlėgtainis
Baravykai drebučiuose
Grybų užkanda
Troškinta jautiena su grybais
Virta mėsa su grybais ir agurkais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Grybų apkepas
Grybų ir pomidorų apkepas
Grybų ir pomidorų apkepas
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kareiviai mokomi šokti su parašiutu iš lėktuvo. Bandomasis skrydis. Pirmasis šuolis. Krenta. Bet parašiutas neišsiskleidžia. Ką daryti? Žiūri priešpriešiais kyla kitas kareivis.
- Klausyk, nežinai kaip parašiutą išskleisti?!
- Neeeee.. Aš su minomis dirbu...