Receptai
Karštieji
Kiniškai paruošta kalakutiena
Dorados su apelsinais
Jūros ešeriai su daržovėmis
Sojos maltiniai
Folijoje keptos kefalės
Martini steikas
Upėtakiai su šonine
Žuvies guliašas su kalendra
Žuvis piene
Jūros ešeriai su petražolėmis
Keptas karpis su cukinija
Skumbrės su alyvuogėmis
Ledjūrio menkių kepsneliai
Upėtakis su česnakais
Moliuskai vyno padaže
Kepta kiauliena su grybais
Žento blynai
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su jogurtu
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Jautiena su žalumynų įdaru
Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas
Veršiena slyvų padaže
Vištiena su kariais ir vaisiais
Deganti strutienos filė
Smulkintos strutienos kepsnys
Šprotų ir bulvių troškinys
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas stovi lauke ir rūko. Prie jo prieina senyva moteriškė ir piktai klausia:
- Berniuk, o tavo tėvai žino, kad rūkai?
- O jūsų vyras žino, kad jūs gatvėjė kabinėjatės prie nepažįstamų vyrų?