Receptai
Vištiena su kariais ir vaisiais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4-ios vištų šlaunelės,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“,
2 šaukštai karių prieskonių „Sharwood’s“,
2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių „Blue Dragon“,
250 g konservuotų ananasų sulčių,
4 konservuotų ananasų griežinėliai,
4 obuoliai,
4 puselės konservuotų persikų,
200 g grietinėlės,
1 valgomasis šaukštas sviesto,
malti juodieji pipirai, druska.
Veiksmai :
Vištų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.Troškintuve įkaitinkite aliejų. Kepkite šlauneles, kol gražiai apskrus. Iškeptas atidėkite į šalį.
Padažui
Kokosų pieno miltelius sumaišykite su konservuotų ananasų sultimis, suberkite karių miltelius, viską užvirinkite ir supilkite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Obuolius nulupkite, supjaustykite stambiomis skiltelėmis, pakepinkite su sviestu, į keptuvę sudėkite į keturias dalis supjaustytus konservuotų ananasų griežinėlius ir kubeliais pjaustytus konservuotus persikus. Supilkite paruoštą karių padažą.
Paruoštą padažą užpilkite ant iškeptų vištų kulšelių. Viską patroškinkite dar 5–10 minučių.
Patiekite su virtais „Blue Dragon“ ryžiais ar „Blue Dragon Udan“ makaronais.
Tinka vartoti su :
Baltasis sausas vynas „Chapel Hill Chardonnay Oaked“, Vengrija.Šaltinis: maxima.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padavėjau, mano sriuboje bitė! -Taip, pone, šiandien musei laisva diena.