Receptai
Siøsti receptà draugui
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina flegma į įdarbinimo agenturą ir sako:
-Pasiuuuulyykiittt maaannn koookii nooorrrsss darrrbbbaaą.
-Aš jums nieko negaliu pasiulyt,jus gi flegma...
-Bett mmaaann rrreeiikkkiiaa daaarrbbooo.
Žmogelis varto žurnalą ir klausia flegmos:
-Ar tinka tau toks darbas- vėžlius prižiūrėti?
-Žiinnooommaa.
Kitą dieną galvoja žmogelis reikia pažiurėti, kaip tam flegmai sekasi. Ateina, ogi žiuri, varteliai atidaryti, nei vieno vėžlio nebėra.Klausia žmogelis:
-O kur visi vėžliai pradingo?
-Aššš varrteelius atidariauuu, o jie tik šuch such ir nėraaa....