Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 Apie linus
2006-11-07 Paukštiena mūsų mityboje
2006-11-07 Ant rudens vaišių stalo-grybai
2006-11-07 Ar Jūsų kūno svoris normalus?
2006-11-07 Mėsa - jos maistinė ir biologinė vertė
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Siunčia tėvai iš kaimo sūnui į miestą telegramą: Atsakyk greičiau, kaip pasisekė išlaikyti egzaminus.... Sūnus atrašo: Viskas labai gerai, profesoriai sužavėti, prašo pakartoti rudenį....