Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 Apie linus
2006-11-07 Paukštiena mūsų mityboje
2006-11-07 Ant rudens vaišių stalo-grybai
2006-11-07 Ar Jūsų kūno svoris normalus?
2006-11-07 Mėsa - jos maistinė ir biologinė vertė
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sustoja vienas girtas vyrukas prie daugiabučio naktį ir rėkia: - Žmonės!!!!!!! Užsižiebia šviesos pirmame aukšte. -Žmonės!!!!!!!! Nušvinta dar daugiau langų. -Žmoooonėėėėės!!!!!!!! Išeina visi į balkonus pusnuogiai. -Kooo neemieegaat!?!?!?