Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 MAISTO PRIEDAI IR JŲ NAUDOJIMAS LIETUVOS MAISTO PRAMONĖJE
2006-11-07 Imbieras ne tik prieskonis
2006-11-07 Jūros kopūstai: kaip su jais elgtis?
2006-11-07 Aguona
2006-11-07 Biskvitai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad geriau atsidarytų stiklainiai - Pastovėjusius konservų stiklainius su užsukamais dangteliais lengviau atidarysite jei prieš tai pašildysite. Taip pat pamėginkite užkišti šaukšto galiuką už dangtelio krašto ir šiek tiek atplėšti nuo stiklainio. Taip pateks oro, dangtelis ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja klasei: “Taigi rašysime rašinį. Jame turi būti šiek tiek apie Angliją, karalienę, Dievą, seksą ir dar kokia nors paslaptis”. Po penkių minučių vienas berniukas įteikia savo rašinį: “O Dieve,- pagalvojo Anglijos karalienė. - Aš nėščia ir nežinau, nuo ko…”