Patiekalai.lt
Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 Rūšinių vynų charakterių apžvalga
2006-11-07 Škotiško salyklinio viskio įvairovė
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Baigmės žodelis cepelinams
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Klaipėdos kulinarija - išskirtinė kulinarija
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Medžioklės trofėjų valgiai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Spaudžiant citrinų sultis - Spaudžiant citrinos sultis, nereikia per smarkiai spausti baltosios žievės dalies, kad sultys neapkarstų. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skelbimas studentų valgykloje: Gerbiami studentai, prašome nemėtyti kotletų ir dešrelių ant grindų! Trys šunys jau apsinuodijo!