Patiekalai.lt
Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 Rūšinių vynų charakterių apžvalga
2006-11-07 Škotiško salyklinio viskio įvairovė
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Baigmės žodelis cepelinams
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Klaipėdos kulinarija - išskirtinė kulinarija
2006-11-07 Lietuvos Aukštoji kulinarija - Medžioklės trofėjų valgiai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pyragų kepimas formose - Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Kokie trys mėgstamiausi ryklio žodžiai?
– Žmogus už borto!