Patiekalai.lt
Straipsniai
Straipsnių archyvas
2006-11-07 Juodoji arbata ir jos rūšys
2006-11-07 Žalioji arbata ir jos rušys
2006-11-07 Dar kartelį apie arbatos rūšis
2006-11-07 Fantazija ledų tema
2006-11-07 Giesmė šašlykui
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lašišos atšildymas - Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Vat įsivaizduok, kad išėjei į žygį su draugais. Vidury nakties atsibundi ir jauti, kad esi be kelnaičių, užpakalis išteptas vazelinu... Tu kam nors apie tai papasakotum?
- Manau, kad ne...
- Gal nori važiuoti į žygį?