Žodynas
Agaras
Agaras - Baltos spalvos beveik permatoma, beskonė ir bekvapė, sutirštėjanti masė, gaminama iš įvairių azijietiškų jūros dumblių.
Agaras sustandėja kambario temperatūroje ir azijietiškoje virtuvėje naudojamas sriuboms tirštinti bei želėms daryti
www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Daržovių ir vaisių šaldymas - Daržoves, prieš jas sušaldydami, privalote apvirinti. Dauguma vaisių sušaladomi cukraus sirupe....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tėvas grįžo paryčiais ir dar išgėręs.
Vatikanas šoke!