Patiekalai.lt
Žodynas
Agaras
Agaras - Baltos spalvos beveik permatoma, beskonė ir bekvapė, sutirštėjanti masė, gaminama iš įvairių azijietiškų jūros dumblių.
Agaras sustandėja kambario temperatūroje ir azijietiškoje virtuvėje naudojamas sriuboms tirštinti bei želėms daryti
www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skrenda girta varna po baliaus: -Kukū kukū, tfu, blet, kar kar...