Žodynas
Amaretas
Amaretas (itališkai Amaretto - "truputį kartus") yra alkoholinis gėrimas, kilęs Italijoje. Alkoholio tūris dažniausiai 25%.
Amaretas gaminamas iš migdolų, abrikosų ar persikų kauliukų branduolių (jų skonis labai primena migdolus).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina studentas egzamino laikyti ir be kalbų deda ant stalo butelį konjako. -Patenkinamai, - pasako dėstytojas. Studentas prie pat deda saldainių dėžę: -Gerai. At saldainių dėžės dedamas labai brangus, inksrustuotas tušinukas. Dėstytojas: -Puiku, - ir rašo pažymį. -Taip, dabar reikia fiziką išlaikyti, - sako studentas dėdamas viską į krepšį..