Patiekalai.lt
Žodynas
Antocianinai
Antocianinai Anglų k. - anthocyanins; Prancūzų k. - anthocianin. Tai fenoliai, lemiantys vyno ir vynuogės spalvą (raudona, purpurinė).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Viešajame tualete, iš gretimų kabinų:
- Atsiprašau, gal turite popieriaus?..
- Nea, bet galiu duoti pieštuką.