Patiekalai.lt
Žodynas
Antocianinai
Antocianinai Anglų k. - anthocyanins; Prancūzų k. - anthocianin. Tai fenoliai, lemiantys vyno ir vynuogės spalvą (raudona, purpurinė).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvis ir druska - verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Viena iš gamtos mįslių: Kaip moteris iš vieno kilogramo saldainių pasunkėja penkiais kilogramais?