Žodynas
Apelsinų sultys
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina lapė ir skaito knygą. Sutinka zuikį. Tas sako:
- Lape, ką čia skaitai?
- Knygą apie logiką.
- O kas tai yra?
- Na, vienu žodžiu, turi degtukų?
- Turiu.
- Tai gali parūkyt?
- Galiu.
- Kai parūkai, užsinori ir išgert.
- Žinoma.
- Išgėręs ir mergų užsinori... Tai va čia ir yra logika.
- Aaa, supratau!
Kitą dieną eina kiškis ir sutinka vilką, kiškis sako:
- Žinai, kas yra logika?
- Na ne.
- Tai gal pasakyt?
- Rėžk.
- Turi degtukų?
- Ne.
- Tai tu gėjus.