Patiekalai.lt
Žodynas
Arepa
Arepa– tai kukurūzų pyragėliai, itin
populiarūs Venesueloje, Kolumbijoje bei kitose Pietų Amerikos šalyse.
Pietų Amerikoje mėgiamo valgio, vadinamo duona, pavadinimas kilo iš
keramikinių plokštelių pavadinimo „aripos“, ant kurių indėnai kepdavo
jau paruoštus pyragėlius.
populiarūs Venesueloje, Kolumbijoje bei kitose Pietų Amerikos šalyse.
Pietų Amerikoje mėgiamo valgio, vadinamo duona, pavadinimas kilo iš
keramikinių plokštelių pavadinimo „aripos“, ant kurių indėnai kepdavo
jau paruoštus pyragėlius.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepamos sultys - Kad iš kepamų obuolių ir kriaušių neištekėtų sultys, prieš kepdami 1 -2 minutėms panardinkite į karštą vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kai baigsite žaisti su vaiku, padėkite jį ten, iš kur paėmėte.