Žodynas
Dainava
Ši subtilaus skonio trauktinė gaminama tik iš grūdinio rektifikuoto etilo alkoholio, pagaminto dvigubos distiliacijos būdu, ir geriamojo vandens, išfiltruoto per šešiapakopę filtravimo sistemą ir demineralizuoto membraniniu filtru.
„Dainava“ yra rūgštoko skonio, oranžiniai rausvos spalvos, malonaus vaisių, uogų ir vyno aromato. Trauktinės gamybai naudojamos natūralios vaisių ir uogų sultys, prancūziškas vynas. Prieš pilant sultys specialiai paruošiamos (nuskaidrinamos, filtruojamos). Paruoštas trauktinės „Dainava” mišinys brandinamas nustatytą laiką, šaldomas ir filtruojamas specialiais, aukščiausios kokybės filtrais.
Talpos: 0,1 l; 0,2 l; 0,25 l; 0,5 l;
Butelio tūris: 0.5 l
Internetinis adresas: http://www.stumbras.lt/
Kaina parduotuvėje apie: 13.99 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kriaušių spalva - Jei virdami kriaušes įpilsite obuolių acto, jos nepraras spalvos. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Daktare, – sako asistentas, – pacientas iš antros palatos blogai jaučiasi.
– Šiuolaikinis požiūris į ligų esmę reikalauja sakyti: ,,Pacientas galvoja, kad jis blogai jaučiasi” !
Kitą dieną asistentas vėl prieina prie daktaro:
– Daktare, pacientas iš antros palatos galvoja, kad jis mirė!