Patiekalai.lt
Žodynas
Flambiravimas
Tai alkoholinių gėrimų deginimas ant mėsos, žuvies, saldžiųjų patiekalų bei vaisių. Flambiravimas patiekalams suteikia ypatingą skonį, be to, tai efektingas reginys.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar virtas kiaušinis ? - Ar kiaušinis virtas, sužinosime, jį pasukę ant stalo. Virtas kiaušinis suksis, o žalias 1-2 kartus apsisukęs sustos...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kas ateina per Kalėdas?
- Santa Klausas!
- Kas ateina per Vėlykas?
- Vėlykų kiškis!
- Kas ateina per Helovyną?
- Minedas!
Atgal
Į viršų