Žodynas
Krienas
Daug krienų vartoti nepatartina, nes gali sudirginti skrandį, sukelti pykinimą ar vėmimą.
Krienas yra puikus prieskonis. Paruošti krienai vartojami mėsos, žuvies, kiaušinių patiekalams pagardinti. Krieno lapų dedama į rauginamus agurkus, sūdomus grybus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvės salotose, mišrainėse - Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kieki...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienas airis visą naktį praleido bare. Galų gale barmenas pranešė, kad baras užsidaro. Tas airis atsistojo, norėdamas išeiti, tačiau parpuolė ant žemės. Dar kartą pabandė atsistoti - vėl tas pats. Jis nusprende iššliaužti į lauką, įkvėpti gryno oro - gal tai padėtų išsiblaivyti. Lauke jis pabandė atsistoti ir vėl pargriuvo. Tuomet sugalvojo nušliaužti porą kvartalų link namų. Prie savo namų durų vėl bandė stotis ir bėl nuvirto. Iššliaužė šiaip ne taip į miegamąjį. Prie lovos nesėkmingai stojosi ir neišsilaikęs nuvirto į patalą. Kitą rytą žmona jį pažadino: - Tai vėl vakar prisigėrei? - Kodėl tu taip galvoji? - nutaisęs nekaltą veidą, paklausė jis. - Skambino iš baro - tu gi jame palikai savo invalido vežimėlį.