Žodynas
Krienas
Daug krienų vartoti nepatartina, nes gali sudirginti skrandį, sukelti pykinimą ar vėmimą.
Krienas yra puikus prieskonis. Paruošti krienai vartojami mėsos, žuvies, kiaušinių patiekalams pagardinti. Krieno lapų dedama į rauginamus agurkus, sūdomus grybus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad tešla geriau kiltų - Į duonos tešlą įdėtas nedidelis kiekis cukraus padės jai geriau iškilti. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Detroite, Fordo gamykloje, į boso kabinetą įsiveržia šaukdamas žmogus:
- Eureka! Galų gale man pasisekė! Aš tiek metų dirbau prie elektromobilio ir štai atvažiavau iš Niujorko su elektromobiliu!
- Ir kiek jums tai kainavo? - klausia Fordas.
- Keturis tūkstančius dolerių. Vienas už elektros energiją, o kiti - už kabelį…