Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Kriušonai


Kriušonai (bowls) — švelnūs maišyti gėrimai; jie malšina troškulį ir gaivina. Paprastai gaminami iš sausų baltų vynų, cukraus, vaisių ir šampano arba bet kurio kito putojančio vyno. Gaminant reikia vartoti tiktai lengvus putojančiuosius vynus. Į šiuos gėrimus nededama ledo. Labai atšaldytą šampaną arba kitą putojantį vyną reikia supilti prieš patiekiant. Supylus putojantį vyną gėrimas jau nemaišomas, kad neišgaruotų anglies dioksidas, be kurio jis prarastų savo specifines savybes. Jeigu kriušonas turi būti silpnesnis, tada vietoje putojančioje vyno galima naudoti mineralinį vandenį.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Rimbertas, Gedvydas, Dovilė, Zenonas, Ksavera, Anna.

Pasveikink!

Anekdotas

Beprotnamyje pacientai žiūri žinių programą. Vienas jų po kiekvieno siužeto džiugiai šukauja: -Gerai, kad aš beprotnamyje! -Šį jau laikas išrašyti, - sako vyriausiasis gydytojas, - aiškiai matosi, kad pasveiko...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą