Žodynas
La Celia Reserva Cabernet Sauvignon
"Finca La Celia" ūkis įsikūręs geriausiais Argentinos vynais pagarsėjusioje Mendoza provincijoje. Geriausi vynai gaminami tik iš nemaišyto derliaus, tad vyndariai Uko slėnyje patys augina derlių. Šio krašto vynuogynų molio bei akmenų dirva duoda mažą, bet ryškaus skonio derlių, skinamą rankomis tik ryto vėsoje. Kaitrių saulės spindulių bei nakties vėsos kaita vynuogėms duoda išskirtinį sirpumą, tačiau išlaiko skonio gaivumą. Aromatas išlaiko tyrumą gamybos metu vyną saugant nuo oro poveikio. Net 12 mėnesių brandinimas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse šio vyno skoniui suteikia sudėtingumo. Vyndariai nefiltravo šio vyno tam, kad nesumažintų jo aromatingumo.
Sodrios rubino spalvos vynas savo aromatu primena vyšnias, slyvas, saldžiąją papriką ir vanilę. Sodrus vynas turi švelnius taninus, gausų vaisių skonį. Iki 16 - 18°C atvėsintą vyną atkimškite valandą prieš ragavimą su jautiena, žvėriena.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 40.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Perlinių kruopų sriuba - Perlinių kruopų sriuba nepamėls, jeigu kruopas išvirsite atskirai;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Narkomanas girtuokliui: “Gimęs šliaužioti, pasitrauk nuo pakilimo tako!”.