Žodynas
Levante
Levante - italų virtuvės pieno-sulčių kokteilis. Netikėta pieno - vaisių - daržovių kombinacija yra nepakartojamo, įsimenančio skonio ir gerai malšinantis troškulį gėrimas.
Patiekiamas su mėsos patiekalais, gaminant barbekių ar popietę (lunch)
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nepageidaujamas avienos kvapas - Jei norite panaikinti specifinį avienos kvapą, pamirkykite ją virintame šaltame vandenyje, į kurį įpiltą acto ir įdėta lauro lapelių, pipirų. Taip pat galite dėti svofūno ar česnako. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Jonuk, juk tu kairiarankis...
- Na, ir kas. Kekvienas turi kokį nors trūkumą. O kuria ranka tu maišai arbatą?
- Žinoma dešine.
- Matai...o paprastai žmonės arbatą maišo šaukšteliu.