Žodynas
Manastirska izba Zolotaja

Šis pusiau saldus tamsiai raudonas vynas – tai meistriškai subalansuoto skonio ir puikaus aromato derinys. Vynas gaminamas iš šiaurinėje Bulgarijos dalyje išaugintų vynuogių. Patiekiamas su įvairiais vaisiais, desertais bei sūriu.
Butelio talpa: 0.75 l
Kaina parduotuvėje apie: 7.00 Lt
Kaina parduotuvėje apie: 14.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kavos pupelių lukštenimas - Kavos pupelės gali būti lukštenamos dviem būdais: natūraliu, kai uogos yra džiovinamos saulėje ar džiovyklose tam, kad pupelės atsiskirtų nuo lukšto, o paskui mechaniškai lukštenamos; arba šlapio proceso metodu. Dažniausiai pupelės yra dž...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina bičiukas į tūliką. Nusimauna kelnes, pritupia... Staiga girdi:
- Labas!
Bičiukas:
- Nu labas!
- Kaip sekasi?
- Gerai viskas.
- Ką darai ?
- Šiku!
Paskui girdi:
- Tu man atleisk, aš tau perskambinsiu, nes kažkos durnelis iš kitos kabinos į mano klausimus atsakinėja.