Žodynas
Martini Rosso

Martini Rosso pagamintas dar XIX amžiuje, todėl, ko gero, turi teisę vadintis pačiu seniausiu vermutu.
Sodri spalva, ryškiai juntamas žolelių skonis. Rekomenduojama gerti vieną, kaip aperityvą (su ledu ir citrina) arba išbandyti kokteiliuose.
Kaina parduotuvėje apie: 23.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kažkas čia ne taip, - pasakė pagrandukas, baigdamas valgyti lapę.