Žodynas
Pu Erh
Pu Erh (Pou Nei) stipraus aromato arbata storais lapais iš Yunnan Kinijos provincijos. Pavadinimą gavo nuo Pu Erh miesto, kuriame ji parduodama. Pu Erh gaminama pagal senus tradicinius metodus, panašius į tuos, kurie buvo naudojami prieš 2000 metų Kinijoje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du anglai:
- Kur eini?
- Namo, - rankos mostu parodo kryptį.
- Vadinasi, jūros link?
- Kodėl gi jūros link?
- O čia visur jūros link.
Sumauta sala!