Žodynas
Spalvų dieta
Kiekvieną dieną reikia valgyti kurios nors vienos spalvos – raudonos, žalios arba geltonos – produktus.
O iš tikrųjų? Ši teorija nėra pagrįsta nei moksliškai, nei logiškai. Daug racionaliau būtų vartoti kuo įvairesnių spalvų vaisius ir daržoves, kad būtų gaunama kuo daugiau juose esančių naudingųjų medžiagų – vitaminų, mineralų ir kt.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienas kuprotas diedas ėjo naktį per kapines. Staiga girdi balsą:
- Ei, biče, tu kuprotas?
- Taip, kuprotas, - lemena šis.
- Ne biče, tu nekuprotas.
Grįžta diedas namo, ogi žiūri, tiktai kūpra dingusi. Skambina savo šlubam draugui ir pasakoja, kad kapinėse kažkoks balsas jį išgydė. Kitą naktį per mišką eina šlubis, ir tas girdi balsą:
- Ei, biče, tu kuprotas?
- Ne, - atsako šlubis.
- Taip biče, kuprotas tu, kuprotas.