Žodynas
Spalvų dieta
Kiekvieną dieną reikia valgyti kurios nors vienos spalvos – raudonos, žalios arba geltonos – produktus.
O iš tikrųjų? Ši teorija nėra pagrįsta nei moksliškai, nei logiškai. Daug racionaliau būtų vartoti kuo įvairesnių spalvų vaisius ir daržoves, kad būtų gaunama kuo daugiau juose esančių naudingųjų medžiagų – vitaminų, mineralų ir kt.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Salotos iš šviežių kopūstų - Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienas kalinys kitam:
- Mano didžiausia svajonė - apiplėšti banką ir palikti ten savo uošvės pirštų atspaudus!