Žodynas
Spalvų dieta
Kiekvieną dieną reikia valgyti kurios nors vienos spalvos – raudonos, žalios arba geltonos – produktus.
O iš tikrųjų? Ši teorija nėra pagrįsta nei moksliškai, nei logiškai. Daug racionaliau būtų vartoti kuo įvairesnių spalvų vaisius ir daržoves, kad būtų gaunama kuo daugiau juose esančių naudingųjų medžiagų – vitaminų, mineralų ir kt.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Širdies ir kraujagyslių susirgimai - Skirtingose pasaulio šalyse atliekant mokslinius tyrimus buvo nustatyta, kad linų sėmenyse esančios medžiagos sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. JAV gydytojo Jenkins atliktų klinikinių tyrimų metu buvo pastebėta, kad pacientams, k...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi Jonas su Onute ant upės kranto. Vakaras. Abu susiglaudę tyli. Onutė klausia: - Jonuk, apie ką tu galvoji? Jonas: - Tai, kad... Na, apie tą patį, apie ką ir tu. Onutė: - Eik, eik, kiaule tu...