Žodynas
Tonikas
Tonikas.
Tonikai (tonics) visiškai sausi, ilgai geriami gaivieji gėrimai, kurių pagrindinis komponentas yra degtinė, atskiesta toniku.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas klausia: - Sakykit, profesoriau, ar guldamas miegoti jūs barzdą užsiklojat, ar paliekat virš antklodės? Profesorius sutrinka: - Kad aš apie tai nė nepagalvodavau. - Tai labai atsiprašau. Po savaitės tą studentą koridoriuje sutinka tas pats profesorius, tik labai išvargęs, paraudusiomis akimis, ir griebia už atlapų: - Oi, tu niekšeli! Jau savaitė, kai negaliu užmigti - ir vienaip nepatogu, ir kitaip nepatogu!..