Komentarų archyvas
Lazanija
labai skanu! man patinka lazanija!
as megstu lazanija :D
Kaip vadinasi jau paruostas padazas?
Jau karta gaminau sia lazanija, tik grybu nedejau ir vietoj balto vyno naudojau raudona :) Gavosi labai skaniai, tik vat su baltuoju padazu suvargau - nejaugi butina miltus kepinti svieste? Ar negalima paprasciausiai ju ismaisyti piene ir tada supilti? Gal kas bande? :)
Noriu Paragauti,bet Tingiu daryti :) bet Turbut Skanu .(...) A ne?
labai skani, daraau jau koki 10 karta niam niam
ziauriau skanu ir nesudetinga :)
Ziauriai skanu... dariau pirma syki ir tikrai nepaskutini... :)
na buvo man sunkoka pagaminti bet labai skanu tikrai..;D
idomus skonis nors nelabai as ji jau ir valgau.....;DDD
bet seima tai valge.. ir sake kad lbj skanu;DDD
Darau lazanija panasiai pagal si recepta, tik dedu ne viena o dvi morkas, naudoju papreastus sviezius pomidorus tik pries supjaustydama juos smulkiai nulupu zievele, ir farso 300gr tikrai man atrodo mazai, dedu 700gr :) suri taip pat dedu paprasta :)
as nesu valges bet ismeginsiu tikiuos skanu
esu valgius tikra lazanija, jos gimtineje italijoje, tokioje sodyboje kalnuose, tai ten tikrai nesveikas skonis buvo, pas mus lietuvoj nesu skanios valgius visos kazkokios apgailetinos, pati nemeginau daryti, jauciu reiks kada :)
lakstu virti nereikia ir sito permazano nedekite,tikrai jo niekas nededa,paprasta balta arba raudona suri sutarkuokite ir uzbarstykite ant virsaus!
labai skanu
ka zinau skanu net labai skanu
begalo noriu paragaut nes nakti sapnuoju lazanija
ka tik isoviau i orkaite, labai skaniai atrodo:)tikiuosi taip pat bus ir skanu:) as palengvinau dar sau gaminima - padazu radau gatavu, specialiai lazanijai - labai skanus, tik farsa savo dejau;) liuks, daugiau tokiu receptu!!!
as ir pamegysiu,kai skaitau,net seiles bega
skaiciau kad vietoj permazano galima dziugo suri deti
Man tas permazano suris nepatinka, gal galima juo kuom pakeisti? Bandziau rokiskio, bet tada labai jau lazanija pratysta. Gal reik siek tiek liesesnio?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lygus ir blizgantis glajus - Lygų ir blizgantį glajų galite pagaminti sumaišę cukraus pudrą su nedideliu kiekiu šilto pieno. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skelbimas laikraštyje:
- Norėčiau nors kartą tiesiog pamatyti protingą, švelnų, rūpestingą, darbštų, negeriantį ir nerūkantį vyrą