Komentarų archyvas
Lazanija
beje, beje, tikras bešamelis verdamas taip: vienas litras pieno, druska, pipirai, 5 gvazdikėliai, vienas svogūnas verdami 30 min. ant silpnos ugnies, po to nukošiam, tada ant sviesto pakepinam miltus ir iš lėto supilam pieną, virtą su prieskoniais, užkaitinam, maišom iki vientisos masės. Jei per tirštas, galima įpilti grietinėlės
lazanijos lakštai neverdami, tik gausiai apipilami bešamelio padažu
tikrai nesigailiu kad dariau,lakstu neviriau jie ir taip minksti gavosi tik virsutini sluoksni reikia daugiau istepti baltu padazu nes apacia ir taip sultinga o jei virsui maziau tai kampai kieti gaunasi...seip tai super dariau i didesne skarda viena salia kito laksto taip manau maziau zaidimo.patarciau paragauti,ne veltui garfildas alpsta:))))))))))
Nerealus skonis :oooo Klasiokes padare tai lb skaniai buvo ;D eisiu pasidaryt ;D
Tikrai super,be galo skanu:) ,o lakstu tikrai nereikia virti,jie isverda tarp tu padazu.
siap tai turetu buti skanu :D
labai skanu, tik kita karta desiu maziau sviesto.
is patirties galiu pasakyti, kad geriausiai naudoti auksta kepimo skarda. bent jau as naudoju stikline skarda. pomidorai geriausiai tinka konservuoti savose sultyse
o tie lakstai labai mazuciai as noriu didesne lazanija issikept, tuos lakstus jai viena salia kito sudesiu ar gausis? ar reik tokias mazas kelias kept? ir sonus kuo ztaisyt kad padazai nepabegtu?
Pagal si recepta jau ne pirma karta darau.Skanumelis :) lakstu nevirkite nes jie orkaiteje patys isigeria padazu.
Lakstu virti nereikia.
ko gero labai skanu,ta lazanija.Eisiu gaminti.
ar tikrai reikia virt lazanija, girdejau kad ja deda nevirta
ta pomidoru pasta tai padazas ar kazkokia speciali pasta nesuprantu :)
kaip tik ieskojau ko reikia - lengva, greita ir skanu )
Labai skanu!Valgiusi tikra itališką lazanija,bet pas mus restorane neteko ragauti tokio skonio,kaip pagal šį receptą.pati pasigaminusi galiu pasakyti kad skanesnes nėra :) 10 balu!
visai lengva, tik truputi juokinga, as visa gyvenima darau ta Bolonese padaza, tik dabar suzinojau kaip jis vadinasi :)
va siandien isbandziau... laba skanu buvo :) super
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du draugai.
- Kartą supainiojau žmoną su plėšiku. Kaip jinai rėkė, priešinosi, kai pro langą stūmiau…
- Čia tai niekis. Va aš supainiojau plėšiką su žmona. Kaip jis rėkė, priešinosi…